Οι εκλογές …η μεγάλη μέρα

Σχολιάζοντας την ενημερότητα με γενικές σκέψεις και σχόλια. Κάποιος φίλος είπε έρχονται εκλογές και γιατί να πάω να ψηφίσω ? Γενικά οι νέοι αντιπαθούν τους πολιτικούς για διαφόρους λογους και οι περισσότεροι είναι και θυμωμένοι με αυτή την κατάσταση.  Άλλοι λένε ότι το να μην πας να ψηφήσεις είναι το καλύτερο πράγμα νοούμενου ότι δεν θα αλλάξει η κατάσταση. Από την άλλη μεριά κάποιοι άλλοι λένε ότι το να μην ψηφίσεις είναι σαν να αποδέχεσαι την κατάσταση όπως είναι.  Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Καταρχάς με το να μην ψήφισης είναι σαν να δείχνεις ότι βαριέσαι και δεν ενδιαφέρεσαι για τα κοινά για την χωρά σου. Από την άλλη δεν  είσαι  συνένοχος αλλά  ότι αποδέχεσαι για την παρούσα κατάσταση. Δεν γίνεται οι νέοι να φωνάζουν για αλλαγή χωρίς να δεσμεύονται για αλλαγή. Για να γίνει αυτή η αλλαγή χρειάζεται να πάρεις ευθύνη  και η ευθηνή είναι να ψηφίσεις.

Δεν κοστίζει τίποτε περισσότερο από μισή ώρα στο να πας να ψηφίσεις αυτό που σε εκφράζει. Και αν δεν αλλάξει κάτι προσπάθησες .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s